Student portfolio management system for creative art work (SPMS) - Koo, Nyuk Kin, 1986-; Mohd. Zaidi Abd. Rozan; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009