Sistem kawalan inventori berasaskan web yang berserta sistem diagnosis di Soon Fatt Agrochem Trading - 309908 Bong, Ting Ting; Siti Sophiayati Yuhaniz, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009