Sistem kawalan inventori berasaskan web bagi Crescent Communication Sdn. Bhd. - 295854 Nurzahida Md. Nasib; Mohammad Ishak Desa, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009