Simulasi lengan robot mitsubishi RV-2AJ - 300375 Azari Mohd. Rashid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003