Aeroelastic study of a long span suspension bridge - Chan, Seh Eng, 1985-; Tholudin Mat Lazim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009