Kajian kesan enapan sedimen kepada kualiti air di sungai Tiram - 301778 Roslan Mohamed Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2008