Perbandingan tanggungjawab majikan dan kontraktor di bawah borang kontrak jkr 203a semakan 2007 dan pam 2006 - 328835 Fudhla Hayati Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009