Sistem pengurusan aduan dan pendakwaan Jabatan Agama Islam Johor - Nor 'Alia Ramlan; Paridah Samsuri; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009