Perancangan sistem pembahagian dan pengagihan tenaga elektrik : Kes : Tenaga Nasional Berhad : Bhg 2 : kabel bawah tanah - 241886 Mohamad Hadi Sohod (Kuala Lumpur : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994