Peranan keguruan dalam pelaksanaan pengajaran pembelajaran berbantukan komputer di sekolah-sekolah menengah - 303913 Damilis Justin Intang; Abu Bakar Hashim; Fakulti Pendidikan (2004)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004