Design and testing of safety explosion release exit - Fadlin Azim Mohd., 1984-; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009