Mechanical properties, rheological and thermal behavior of blend polypropylene and metallocene linear low density polyethylene - Mohd. Zul Halmy Saadan, 1987-; AbdiRahman; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009