Nota kursus kemahiran komunikasi untuk pentadbiran dan pengurusan - 244827 Mohd. Helmi Abd. Rahim; Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah (Sekudai : Perpustakaan Sultanah Zanariah, 1995)
36