Penggunaan teknologi komputer dalam proses pengajaran dan pembelajaran : satu tinjauan kes di sekolah rendah rintis program pengkomputeran di daerah Batu Pahat, Johor - 315232 Nasirudin Md. Top; Baharuddin Aris, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004