Kemahiran guru-guru sekolah menengah kebangsaan daerah Batu Pahat menggunakan komputer dalam pengajaran dan pembelajaran - 316149 Ekhwan Besah @ Sitam; Mat Jizat Abdol; Fakulti Pendidikan (2004)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004