Teknik penjimatan tenaga penghawa dingin berpusat berasaskan logik kabur - 394376 Hendri Novia Syamsir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003