The role of montmorillonite (MMT) on the morphological properties of LDPE/PET blends - Wan Nurhayati Wan Tajulruddin, 1987-; Mohammad Ilyas Khan; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009