Tensile and thermal properties of fully and partially hydrolyzed poly (vinyl alcohol) and montmorillonite nanocomposite films - Elda Wahida Abd. Wahid, 1987-; Aznizam Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009