Analisa deformasi tanah runtuh menggunakan teknologi GPS - 415977 Khamarrul Azahari Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomaik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004