Persepsi guru terhadap cabaran pelaksanaan mata pelajaran elektif KBSM lukisan kejuruteraan di sekolah menengah atas - Nor Fadila Amin @ Mohd. Amin, 1969- 628138 (Sekudai : UTM, 1999)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999