Pembinaan dan penilaian perisian pembelajaran pecahan berasaskan analisis kesilapan - 261751 Salwa Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Ijazah Doktor Falsafah( Fakulti Pendidikan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003