Perlaksanaan pengurusan sisa di tapak bina - 322321 Mohd. Hafizul Rahmat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2008