Mendalami kemiskinan desa : kajian kes : kampung-kampung terpilih zon tengah dan utara (Selangor, Perak, Kedah dan Pulau Pinang) - Ibrahim Ngah, 1959-; Zulazhar Abd. Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
32