Network pinger - 397945 Mohamad Nazim Ismail; Zuraimi Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004