Pembinaan kampus GMI melalui kaedah perolehan reka dan bina-kajian kes - 464510 Khairun Naziha Johari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2008