Faktor-faktor yang mendorong pelajar sekolah menengah merokok : satu kajian di Sekolah Menengah Kebangsaan Permas Jaya, Johor Bahru - 465258 Zubaidah Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004