Faktor-faktor luaran yang mempengaruhi pemilihan profesion perguruan di kalangan pelajar tahun 1 SM Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam), UTM, Skudai, Johor - 421647 Nor Eliana Haron (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004