Smartspy : linux motion detector using wavelet - 487625 Mohd. Hilmi Ngah; Muhammad Mun'im Ahmad Zabidi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004