Kemahiran berfikir secara kritis dan kreatif (KBKK) dalam proses pengajaran guru mata pelajaran Kemahiran Hidup Bersepadu di enam buah sekolah menengah sekitar Skudai - 324165 Azuan Arsat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004