Intelligent fault dianostic system for squirrel cage induction motor - 400411 Harlina Jamal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Robotik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003