Preparation and characterization of polyvinyl alcohol/starch superabsorbent polymer - Syed Mohd. Hilmi Engku Mohd. Fauzi, 1987-; Shahrir Hashim; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009