Faktor-faktor yang mempengaruhi kelemahan pencapaian pelajar tingkatan empat dalam mata pelajaran Kejuruteraan Jentera (KJ) di Sekolah Menengah Teknik Kemaman, Terengganu - 326350 Md. Zaini Md Lazin @ Md Lazim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004