Pemodelan bagi penghasilan asid 6-aminopenisilianik di dalam reaktor lapisan terpadat edartan-berulangan berkelompok (RPBR) - 191373 Mohd. Naim Bakri (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999