Rekacipta alat ujian BMI (Body Mass Index) berelektronik bagi Ujian Kecerdasan Jasmani Kemabgsaan (UKJK) untuk mengukur nilai BMI (Body Mass Index) - 327578 Ooi, Jin Bing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004