Aplikasi pengesanan sisi imej ke dalam sistem sonar - 404402 Nor Asrina Ramlee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003