Factors influencing to the selection of sewage treatment plant - Noor Wahyu Ngadimin, 1979-; Rozana Zakaria; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010