Membina perisian untuk perancangan sistem pengagihan bekalan kuasa - subtation - 487042 Rosmaizal Said; Alias Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004