An improved ant system algorithm for unequal area facility layout problems - 330361 Komarudin; Wong, Kuan Yew, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009