Kajian formulasi wangian dan analisa deria berdasarkan skala hedonik - Roshanida Abd. Rahman (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999