Characteristics of motion errors of 3-axis CNC vertical milling machines - Azman Ahmad Bakir, 1976-; Zainal Abidin Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009