Investigation of laser cutting parameters on surface quality of stainless steel - Azman Anuar, 1976-; Ashraf Hafiz Amin Radwan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010