Kajian kes : pencirian aspek keselamatan mikrobiologi ke atas sampel makanan dari kedai makan - 191481 Saravanan R. Veerapan (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999