Performance of pullout resistance of anchored earth system by field pullout test - Loh, Wee Loon, 1983-; Kamarudin Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010