Penglibatan pelajar kaum siam dalam aktiviti sukan di Sekolah Menengah Kebangsaan Tiang Chandi, Pasir Mas, Kelantan - 329754 Nor Hafezah Musa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004