Dispute resolution in relation to delay of construction project - Tan, Kian Soon, 1978-; Aminah Md. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010