Application of purified lignin from palm oil empty fruit bunch as demulsifier - Hurul Aini Yahya, 1987-; Mohd. Fauzi Hamid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010