Satu kajian keberkesanan pembelajaran koperatif (kaedah jigsaw) dalam mata pelajaran sains tingkatan empat di daerah Sibu - 333432 Tiong, Linda Ming Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004