Performance evaluation of electrical discharge machine on titanium alloy using copper impregnated graphite electrode - Mohd. Halimudin Mohd. Isa @ Hamid, 1977-; Safian Sharif, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia,2010