Kajian pembentukan dan penilaian kesesuaian modul pengajaran kendiri diod bagi peringkat tingkatan empat - 335066 Mohd. Helmi Mehat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004