Masalah disiplin di kalangan pelajar Cina di Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tun Aminah - 335192 Hii, Chen Chen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004